7B adopteret af Blomstergården

Læringsbesøg på plejecenter

I samarbejde med Relationsnetværket er vores to 7.klasser blevet "adopteret" af Plejecenter Blomstergården og Antvorskov Kaserne. De kommende to år skal de på en række læringsbesøg hos virksomhederne, hvor bl.a. uddannelse og job er i fokus, men en lang række af øvrige faglige elementer bliver også inddraget.

Fredag den 11. november 2017 var eleverne fra 7. b på deres første læringsbesøg på Plejecenter Blomstergården.

Forud for læringsbesøget var der gået 2 uger, hvor eleverne i grupper havde øvet oplæsning af eventyr med alt, hvad sig dertil hører. Klassen havde også talt om, hvordan man opfører sig når man er på besøg hos andre, og talt om de forskellige måder unge gør tingene på – set i forhold til hvordan den ældre generation gør/gjorde. Blandt andet at man hilser ved at give hånd osv.

Du kan læse en billedreportage ved at klikke på nedenstående link: