Åben Skole

Vemmelev Skole åbner dørene

Tusind tak for en dejlig ÅBEN SKOLE dag den 3. november. Tak til alle jer forældre, der havde grebet chancen til at komme med i skole. Det var fint at se så mange af jer. Der var en dejlig rar stemning generelt på skolen. Alle klasser tog gæstfrit imod og viste ind i deres/vores skoledag. Det var tydeligt at der foregår megen god læring og det kunne eleverne fint gøre rede for.

De forældre, jeg nåede at tale med, gav udtryk for, at de syntes, det var spændende at opleve skoledagen, at det ikke var et specielt projekt, der løb af stablen, men der var mulighed for at få indsigt i hvad skoledagen anno 2016 byder på. Og holdningen var – ”bare det havde været sådan, da jeg gik i skole”!

Stor tak til de ældste elever og en lille " udbrydergruppe" fra skolepatruljen - som alle holdt super gode informative oplæg om synlig læring, partnerskabsaftaler med erhvervslivet, Designing your life- om uddannelsesparathed, skolepatrulje, robot-programmering, projektopgave i 9.klasse etc. Det er sejt de bare stiller sig op og fortæller. Det er jo ikke noget, man bare er født med – men noget man kan lære, så der var også mange tydelige eksempler på ”den lærende elev”, der havde arbejdet med læringsmusklerne.

TAK for en god dag til alle jer ”gæster” og ikke mindst TAK til alle elever, lærere og pædagoger. Tak for en god skole!

Rikke Sørensen