Cykelparkering

Hvis du cykler til skole, skal du standse ved fodgængerovergangene og trække din cykel over og ind på plads. På grund af faren – ved bakkende biler osv. - må der ikke cykles langs/bag de holdende biler foran lærerværelset. Stå af cyklen og træk den mens du går ad fortovet op til hallens cykelskur.
Om vinteren er det en god ide at have reflekser på tøjet. Hvis du cykler, skal du huske lys på cyklen. For at din cykel kan få ordentlig plads og dermed undgå at blive ødelagt, skal du stille din cykel et ganske bestemt sted.
  • Går du i 0. kl. til og med 5. kl., skal du stille den på de afmærkede pladser i cykelskuret ved Vemmelev Hallen.
  • Går du i 6. eller 7. kl., skal du benytte cykelholderne foran lærerværelset.
  • Går du i 8. eller 9. klasse skal du benytte cykelholderne, mellem tandklinikbygningen og udskolingsbygningen.
Du må ikke stille din cykel andre steder. Evt. knallerter skal stå ved cykelstativet v. kontorgangen.
Siden er sidst opdateret 26. august 2014